sveiki naudoju php v7 naujausia ir dabar kaip ikeliu fisa mSFi tam tikras kategorijas,nuveinu i weba paziuriu siuntinei raso turinis laikinai uzdaritas ir toki erora dar raso Table 'vadeiva_vadeiva.fusion64n3y_download_settings' doesn't exist
dar toks klausimas kaip susikeli failus ar turi but mSF iskepliose nes man jos nerodo...
Sveiki nenoriu kurt viel naujos temos bo Gyps dos ispeima:D, gerai dabar prie reikalo,isideges turiu mSf sistema ir keliau siuntiniu sverencius po pora megu,nu ka pamaniau reik ikelt didesi koki 10,15 mb siuntini nu as ji keliu ir ilgokai krauna ir neikelia ismeta tokia klaida
Code
Error 503 Service Unavailable
Service Unavailable
XID: 1241260592
cia kaip tipo per daug svere ir negalima kelt mano manimu? jaigu taip tai kureme ten faile padarit kad didesnius galima butu kelt?
beto dar biski
Taigi niekaip nesigauna pasidaryti ant mSf jog sveciai galetu siuntini perziureti ,bet nesiustis.
subit_file.php kodas jaigu reike
Code
/*---------------------------------------------------+
| PHP-Fusion 7 Content Management System
+----------------------------------------------------+
| Copyright ฉ 2002 - 2008 Nick Jones
| http://www.php-fusion.co.uk/
| Released under the terms & conditions of v2 of the
| GNU General Public License. For details refer to
| the included gpl.txt file or visit http://gnu.org
| Download System mSF For PHP-Fusion 7.xx v.5.0 Standard
| Copyright ฉ 2008-2009 Powered by .:MeF:.
| URL: http://x-iweb.ru/
+----------------------------------------------------*/
require_once \"maincore.php\";
require_once THEMES.\"templates/header.php\";
include LOCALE.LOCALESET.\"downloads.php\";
include LOCALE.LOCALESET.\"admin/downloads.php\";
Pasiziurek ar tau yra duotas hostinge duomenu srautas neribotas nes jeigu nera tai nekelk failu y ta pati hostinga kur tavo web geriau tam dalykui naudok talpyklas.
Kam kurti tai kas jau sukurta.
Nesu ekstrasensas ar dar koks čigonas tad iš nieko negaliu suprast kur bėda.
dabar man tokia beda isidedu ta .htaccess i pagrindine deriktorija ir man tada visai svetaines neranda, ten reikia kaska irasit kad rastu o ka nzn.
Redagavo vadeiva 2012-10-22 22:30
o del neriboto nedave,ir kaip cia kur ta talpikla galima gaut? uzsisakit.
kas kur kaska skaiciau kad toj pacioi sistemoi mSf galima pakeist ir tada liktais ir leis daugiau nes dabr tik 10mb jai neklistu, beto ryt pamatisit ikeliau nauja tasku versija 2.00 nice man inai patiko nereik nk rasit tose failose withered ir pns kad forume roditu,na zdz pamatisit:D
Redagavo vadeiva 2012-10-22 22:34
talpyklu nete pilna ivairiausiu ir vietoj to upload nuoroda idedi ir viskas naudok koki zippyshare arba dropbox gali naudot.
Kam kurti tai kas jau sukurta.
Nesu ekstrasensas ar dar koks čigonas tad iš nieko negaliu suprast kur bėda.
nu ziuresiu gal paviks tipo kur ftp_uplod?, as cia greit su jumis viska ismoksiu su tais php v7, beto toks klausimas Wyciokazz kiek jau metu su php fusions dirbi, ir per kiek mazdaug laiko ismokai viska?:) gali ir neacakit tavo valioi seip tik idomu:)