Peržiūrėti temą
PHP-Fusion Mods :: PHP-Fusion modifikacijų forumas :: Taisymas
|
v7 Youtube galerija
|
|
| audriusw |
parašyta 2009-12-09 17:16
|
Naujokas![]() Reputacija: 0 Pranešimai: 16 Įstojo: 2009-12-04 |
Sveiki iskilo beda, isirasiau modifikacija youtube galerija ikeliau regis teisingai tik nesu tikras ar gerai padariau jog parsisiustam faile buvo lithuanian folderis kuriame buvo video.php failas o man teko deti pas sawe i english folderi vienu zodziu instaliavus fusiona ir ijungus per admin panel einant i skilti nauja puslapyje meta stai ka Warning: include(../../locale/English/admin/video.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/audrius/public_html/infusions/youtube_galerija/video.php on line 14 Warning: include() [function.include]: Failed opening '../../locale/English/admin/video.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/audrius/public_html/infusions/youtube_galerija/video.php on line 14 Notice: Undefined index: 804 in /home/audrius/public_html/infusions/youtube_galerija/video.php on line 55 Notice: Undefined index: 805 in /home/audrius/public_html/infusions/youtube_galerija/video.php on line 56 |
| tabux |
parašyta 2009-12-09 17:31
|
|
S.Administratorius ![]() Reputacija: 0 Pranešimai: 1009 Įstojo: 2008-10-16 |
audriusw para?: faile buvo lithuanian folderis kuriame buvo video.php failas o man teko deti pas sawe i english folderi .. kelk taip kaip turi bti o ne taip kaip tu nori.. |
| audriusw |
parašyta 2009-12-09 18:03
|
Naujokas![]() Reputacija: 0 Pranešimai: 16 Įstojo: 2009-12-04 |
tabux para?: audriusw para?: faile buvo lithuanian folderis kuriame buvo video.php failas o man teko deti pas sawe i english folderi .. kelk taip kaip turi bti o ne taip kaip tu nori.. dabar pabandziau ir padariau tjp kaip reikia bet beda isliko |
| Peršokti į forumą: |