Peržiūrėti temą
PHP-Fusion Mods :: PHP-Fusion :: PHP-Fusion failų modifikavimas
|
Kur gauti?
|
|
| Dru |
parašyta 2010-07-05 20:06
|
Naujokas![]() Reputacija: 0 Pranešimai: 2 Įstojo: 2010-07-01 |
Sveiki, daug ie?kau, bet niekur nerandu, kur bt galima atsisisti mod ir paneli skirt NBA turnyrui? ia dta tik keletas. :) naudoiau v7. Labai dkingas u? atsakymus B) 8-) |
| Exceptio |
parašyta 2010-07-05 21:24
|
|
Administratorius ![]() Reputacija: 0 Pranešimai: 438 Įstojo: 2008-11-10 |
I?dstik visa info apie t modifikacija, kaip kas turtu veikt, kokiu laukeliu tau reiktu, na viska kas ten turtu bti ir galbt savaitgali jei spsiu padarysiu. |
| Dru |
parašyta 2010-07-05 23:20
|
Naujokas![]() Reputacija: 0 Pranešimai: 2 Įstojo: 2010-07-01 |
Na man reikt toki funkcij: Biud?etas - kad bt galima paskirt ?aidjui pinigus, o jis u? juos pirkt treniruots, Free Agents ir t.t. :) Dalyviai - kur rodyt ?mogaus nick, jo komand ir kiek jis turi biud?ete pinig. Reguliarusis sezonas - auto lentel, kur rodyt visus ta?kus, pergales, pralaimjimus. Dar bt gerai tokios funkcijos kaip Rekordai, Komand Topai, ?aidj topai, top 10, bet ia ir nebtina, man tai ma?iausiai rpi. ;} Var?yb djimas - du pasirinkimai, namie ir i?vykoje Laisvieji Agentai - laisv ?aidj sra?as Pirkti/Parduoti laisvuosius agentus Treniruots - bt gerai lentel, su tavo komandos ?aidjais ir kiekvieno ?aidjo stats, ant stats'o skaiiaus paspaudi ir u?sideda +1. 10 naujausi rezultat - rezas, MVP ir bt gerai laikas djimo. tada dar MVP, kur rodo statistika, t.y, ta?kus, procentus, atkovotus kamuolius, nu ir t.t., bei dienos komand. Ir dar trade funkcij. :) P.S. gal kaikur ir lengva pasidaryt, bet jau 3 metus neu?siimu svetainm, tai visk absoliuiai pamir?s. Jei kas padt, tai ?iaaaaaauriai dkingas biau. ![]() |
| Exceptio |
parašyta 2010-07-06 09:19
|
|
Administratorius ![]() Reputacija: 0 Pranešimai: 438 Įstojo: 2008-11-10 |
Galjai ir bi?ki ai?kiau i?ai?kint, pvz Forma Var?yb idjimas tai i? kur man ?inot kokiu laukeliu joje reiks? Galtum ir tai apra?yt, kuo ai?kiau viska paai?kinsi tuo lengviau ir greiiau man paiam bus juk :) |
| Peršokti į forumą: |