Peržiūrėti temą
PHP-Fusion Mods :: PHP-Fusion modifikacijų forumas :: Pageidaujami infusionai, panelės, modifikacijos.
|
V6 paneles panasios i 4music.lt
|
|
| AreNh |
parašyta 2009-11-27 17:19
|
Naujokas![]() Reputacija: 0 Pranešimai: 11 Įstojo: 2009-11-26 |
Gal turit kas tokia arba panasia navigacija ar kazkas panasaus kaip www.4music.lt ? Ten kur Pagrindinis ir Dainu kategorijos ( kairej pusej) Man reikia, kad galeciau deti icona pries Pagrindine kategorija ir kad is jos issiskleistu kitos kategorijos pvz :) Dainos ( Paspaudus ant sito jis issiskleistu )*LT dainos *EN dainos *RU dainos Prasau jei kas turit imeskit arba padekit pasidaryt, nes nesu PHP jau baisiai ismanantis zmogus :(. Noriu pritaikyti savo busimam projektui www.testuoju.wu.lt ( cia ne reklama, nes tas webas yra tik dizainas daugiau nieko :D ) cia tik siaip hostingas, redagavimui ir t.t, nes neseniai pradejau jy ten tvarkyt ( toks is manes ir meistras,bet mokausi ir tobuleju :D ) jei manot, kad mano ten esantis dizainas yra lievas tai pasakykit ko truksta, nes man jusu nuomones labai svarbios :), ten daug nesutvarkytu dalyku dar tai nekreipkit i juos demesio :). Aciu uz supratinguma :). Redagavo AreNh 2009-11-27 17:20 |
| tabux |
parašyta 2009-11-27 17:44
|
|
S.Administratorius ![]() Reputacija: 0 Pranešimai: 1009 Įstojo: 2008-10-16 |
dhtml navigacija |
| AreNh |
parašyta 2009-11-27 17:49
|
Naujokas![]() Reputacija: 0 Pranešimai: 11 Įstojo: 2009-11-26 |
Bet kaip ja padaryt tokia kaip ten ? |
| Peršokti į forumą: |