Peržiūrėti temą
PHP-Fusion Mods :: PHP-Fusion modifikacijų forumas :: Modifikacijų, įskiepių diegimas
|
Nario forumas, fotoalbumas, blogas viskas viename.
|
|
| ratke |
parašyta 2009-11-30 08:59
|
|
Savekas ![]() Reputacija: 0 Pranešimai: 164 Įstojo: 2008-11-28 |
Sveiki forumieciai, Kreipiuosi i jus ir labai tikiuosi, kad pagelbesite. Ilgai ieskojas radau man reikiama moda. Modo aprasymas: ?ioje versijoje galima daug daugiau nei ankstesnje. Narys gals susikurti: foto album, dienora?t, forum, svei knyg, savo draug sra?, nuorodas ir savo ?aukykl. Savo foto albume dsite savo nuotraukas ir kai kas nors eis js puslap rodys atsitiktin foto Taciau jis man neisiraso beda tame kad sukelus failus i "infusion" papke ir nuejus i savo tinklapi, modifikaciju diegima jos tenai neaptinka... Nesuprantu kodel. Skaiciau komentarus.. Vieniems veikia kitiems tokia pati beda kaip man. Bet bedos sprendimas neparasytas. O ir postai gan seni 2007m~. prisegu nuoroda i ta moda. Kas galite padekite atsilyginsiu tikrai. Rasykite cia kas tikrai galite padeti. p.s skype id: tomas084548 MODO nuoroda: http://phpfusion....&c_start=0 |
| R1cis |
parašyta 2009-11-30 09:28
|
Naujokas![]() Reputacija: 0 Pranešimai: 11 Įstojo: 2008-02-18 |
Tai gal blogai keli? Nes man visk aptinka... Atsidaryk t kur parsisiunti rar fail, eik folder mpp, ir tada visk kas jo viduje kelk infusions, jokiu bd nekalk mpp folderio todl ir neaptinka.. |
| ratke |
parašyta 2009-11-30 09:56
|
|
Savekas ![]() Reputacija: 0 Pranešimai: 164 Įstojo: 2008-11-28 |
omg.... rmtj.... dekui... lieku skolingas |
| Peršokti į forumą: |