Peržiūrėti temą
PHP-Fusion Mods :: ARCHYVAS :: 2008 metų archyvas
Puslapis 2 iš 2: 12
|
|
del Paraso
|
|
| P1nk1 |
parašyta 2008-11-07 15:17
|
Naujokas![]() Reputacija: 0 Pranešimai: 2 Įstojo: 2008-10-16 |
As ir tikriausiai kazka pridirbau.. Visur rodo normaliai ir [img] ir [b] ir kt.. O TIK siuntiniu kategorijoje ka?kas blogai, butent kaip sake bdz pabandyk ar veikia parase [url], [b] ir kiti kodai... jeigu ne, tai problema maincore.php Taigi gal galite patarti, kuriame faile ie?kot problemos spendimo? |
| Andrejus |
parašyta 2008-11-07 16:09
|
|
Geradarys ![]() Reputacija: 0 Pranešimai: 701 Įstojo: 2007-05-28 |
O TIK siuntiniu kategorijoje ka?kas blogai Siuntiniuose su bb kodais nieko ir nepadarysi... Nebent komentaruose. [url="http://andrejus.eu"]Andrejaus tinklalapis[/url] - Naujienos apie IT, grafika bei daug kit "geek" straipsni Dmesio!!! Kuriu modulius php-fusion, ra?ykit e-pa?t arba privai ?inut. |
| P1nk1 |
parašyta 2008-11-08 11:35
|
Naujokas![]() Reputacija: 0 Pranešimai: 2 Įstojo: 2008-10-16 |
Andrejus para?: O TIK siuntiniu kategorijoje ka?kas blogai Siuntiniuose su bb kodais nieko ir nepadarysi... Nebent komentaruose. Tu ne taip mane supratai, man visur: straipsniuose, naujienose ir t.t. veikia visi [img], [url], [b], [i].. Tik siuntinuose, kai ra?au apra?ym apie siuntin rodo tai, ka para?iau, t prasme visas koduotes.. Tai ir klausiu kokiame faile ie?kot problemos, o jei maincore.php faile problema, gal galtumte pridt defaultin maincore.php fail. |
| MySQL Robotukas |
parašyta 2008-11-08 12:50
|
|
Draugas ![]() Reputacija: 0 Pranešimai: 471 Įstojo: 2007-08-06 |
o gal siuntinuose nera tu bbcodu... t.y. kurejai nepadare tai, kad jie veiktu ten!!! buvai apie tai pagalvojas? tai eik i pagrindini siuntiniu faila ir keis ten # I`m a MAN !!! # NIRVANA SELECT user_name, GROUP_CONCAT(user_ip) as ip FROM fusion_users GROUP BY user_ip |
Puslapis 2 iš 2: 12
| Peršokti į forumą: |