Peržiūrėti temą
PHP-Fusion Mods :: PHP-Fusion modifikacijų forumas :: Taisymas
|
v7 v7 tinychat integravimas
|
|
| depo |
parašyta 2011-07-06 17:17
|
Naujokas![]() Reputacija: 0 Pranešimai: 2 Įstojo: 2008-11-29 |
Sveiki, bandau diegti savo tinklalap tinychat. Taigi kaip a? darau, einu pridtinius puslapius, sukurti nauj, ir ra?au kod: video chat provided by Tinychat Taigi ten kur nick: "Slapyvardis" man reikia ra?yti php fusion puslapio vartotojo prisijungimo vard, jog automati?kai jam logintus su tuo paiu nick kaip ir yra u?siregistravs tinklalapyje. Taigi kas patartumt kok kod ra?yti? Esu tik pradinukas dar programavime, bet kiek atsimenu i? sen wap tinklalapi php programvimo darydavau include i? php failo kur nari kodai sura?yti ir tada terpdavau vietoj nick $username , tai galvoju gal k pana?aus ir ia pritaikyti? Padkit kas netingit :) Band?iau pats vis daryt... VIsokius varijantus, ir na jau ?iek tiek pa?engiau, taigi kodas ?> opentable($userdata['user_name']); $userdata=rand; echo ' video chat provided by Tinychat ';?> Bet dje vistiek nenuskaito nuo duomen bazs, vis logina nick su rand slapyvard?iu, kur ia k reikt dadt? Nes jau rodos netoli tas fini?as :) Band?iau pats vis daryt... VIsokius varijantus, ir na jau ?iek tiek pa?engiau, taigi kodas ?> opentable($userdata['user_name']); $userdata=rand; echo ' video chat provided by Tinychat ';?> Bet dje vistiek nenuskaito nuo duomen bazs, vis logina nick su rand slapyvard?iu, kur ia k reikt dadt? Nes jau rodos netoli tas fini?as :) Redagavo depo 2011-07-06 19:43 |
| avice |
parašyta 2011-07-06 21:47
|
Savekas![]() Reputacija: 0 Pranešimai: 110 Įstojo: 2008-02-07 |
opentable($userdata ['user_name']); (iMEMBER)? $user=$userdata ['user_name'] : $user = 'svecias'; echo ' src="http://tinychat.com/js/ embed.js"> id="client"> href="http:// tinychat.com">video chat a> provided by Tinychat div>'; ?> |
| tabux |
parašyta 2011-07-06 22:12
|
|
S.Administratorius ![]() Reputacija: 0 Pranešimai: 1009 Įstojo: 2008-10-16 |
Avice varijantas arciausiai tikslo.. teisingai butu: |
| depo |
parašyta 2011-07-06 23:35
|
Naujokas![]() Reputacija: 0 Pranešimai: 2 Įstojo: 2008-11-29 |
Esu ?iauriai dkingas :) Tiesiog dar trksta elementari ?ini, bet d?iaugiuosi u? save jog pana?iai galvojau, ir esu labai dkingas u? js pagalb ;) Dar vien klausim turiu, ar manom ? kod kaip nors u?koduoti? Jog nematyt per source koks kodas :) man labiausiai domint, jog negalt pamatyti koks kambarys :) Redagavo depo 2011-07-06 23:39 |
| Peršokti į forumą: |