Peržiūrėti temą
PHP-Fusion Mods :: PHP-Fusion modifikacijų forumas :: Taisymas
|
spjim sistema ir kita
|
|
| mozila56 |
parašyta 2012-01-15 16:21
|
Naujokas![]() Reputacija: 0 Pranešimai: 5 Įstojo: 2011-11-21 |
Tai va pirma problema ir pati svarbiausia, tai ispjimu sistema. Mano php fusion versija v7 02 04. Naudoju snapso sukurt ispjim sistem. Viskas veikia puikiai, tik viena problema u?dedu spjima. Tarkim u?djau Sausio 13d iki Sausio 14d, ?iandien tas ispjimas dar tebra (Sausio 15d). Sak: Atsidaryk savo profile.php fail ir kur nors gale, prie? require_once THEMES."templates/footer.php"; terpk: Bet man nepadjo. Gal dar kas nors gali k nors pasilyti? Puslapi data veikia tiksliai, jei tai gali bti susija dalykai. Ten buvo NR 1 problema, dabar NR 2. ?aukykloje, rodo smileys png, bet kai paspaud?iu, kad i?mestu smile pasirinkti man j nerodo, taiau jeigu pvz rankiniu bdu vedu ?aukykla ":)" man rodo normal smail. K reikia padaryti, kad i?mestu smile'u t lang kur juos galima i?sirinkti. Naudoju shoutbox by dev team, skaitos kaip ir ajax. Iki ?iandienos veik gerai, kodl dabar neveikia ne?inau nieko nekeiiau. NR 3 problema. "Rinas padjo susitvarkyti" didelis ai jam. Redagavo mozila56 2012-01-15 16:34 |
| extN |
parašyta 2012-01-15 19:03
|
Savekas![]() Reputacija: 0 Pranešimai: 144 Įstojo: 2010-04-03 |
Einame Pridtinius Puslapius ir ra?ome ? kod. $result = dbquery("CREATE TABLE ".$db_prefix."warnings ( warning_id INT(10) UNSIGNED NOT NULL AUTO_INCREMENT, warning_user INT(10) UNSIGNED NOT NULL, warning_admin INT(10) UNSIGNED NOT NULL, warning_end VARCHAR(10) NOT NULL DEFAULT '', warning_couse VARCHAR(100) NOT NULL DEFAULT '', PRIMARY KEY (warning_id) ) Type=MyISAM;"); if($result) echo " Lentele sukurta. else echo " Lentele nesukurta. ".mysql_error()." ?> Spaud?iame [Per?irti puslap]. Gauname ?inut, kad lentel sukurta. keliame visus failus pakete savo FTP. Atsidarome maincore.php ir surad include INCLUDES."system_images.php"; Po juo para?ome: include INCLUDES."users_warnings_include.php"; Viskas. |
| mozila56 |
parašyta 2012-01-15 19:13
|
Naujokas![]() Reputacija: 0 Pranešimai: 5 Įstojo: 2011-11-21 |
Viskas taip ir padaryta. Dar karta patikrinau :) Man viskas puikiai veikia jokiu error nieko, tik, kad auto nenusiima. Per nauja padarius, nepadjo. |
| Peršokti į forumą: |