Peržiūrėti temą
PHP-Fusion Mods :: PHP-Fusion modifikacijų forumas :: Patobulinimai
|
Pakvietimai - top 3
|
|
| ratke |
parašyta 2010-01-05 08:16
|
|
Savekas ![]() Reputacija: 0 Pranešimai: 164 Įstojo: 2008-11-28 |
Sveiki, noriu paklaust ar butu galima padaryti tokia panele viena :) Taigi yra tokia sistemele kaip zmoniu pakvietimas i puslapi uz kuriuos zmogus gauna taskus. Manau dauguma sita sistemele tikrai zino. Ten rodo kiekvienam skirtinga nuoroda per kuria reikia pakviesti, poto rodo pakvietusiuju top lista ir panasiai. Taigi mano klausimai susija su sia sistemele butu tokie: 1. Ar galima butu padaryt dar viena panele surista su sia sistema jog rodytu Top 3 pagal pakvietimu skaiciu su avatarais. 2. Ar butu galima padaryt kad taskus skaiciuotu tik pagal pakviesta nary kuris uzsiregistruos puslapyje. 3. Ar galima butu padaryt tokia panele kad rodytu tope kiek zmoniu jis pakviete o kiek is ju uzsiregistravo. Pridedu sia sistemele parsisiuntimui , kad galetumet paziuret. joje yra 3 paneles: kad vartotojui nuoroda atvaizduotu paneleje, kad nariui atvaizduotu kiek jis pakviete ir pakvietusiuju topas. pagal sias paneles gal butu galima ka sukurti mano minetom . Man paciam kaip su kodavimu nelabai sekas tai prasau pagalbos. naitro.lt/pakviet... Skolingas nelikciau Skolingas nelikciau Redagavo ratke 2010-01-05 19:42 |
| Peršokti į forumą: |